jueves, 28 de octubre de 2010

Extensions Firefox

Totes aquestes extensions tenen una instal·lació facil i intuitiva. Aniriem a la pagina de descarrega d'extensions de Firefox (https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/) i ens sortiria una pàgina:
En la qual a la part esquerra ens surtirien les extensions clasificades per categories. En la part central de dalt una eina cercadora per si cercam alguna eina en concret. I enla part central de dalt abaix ens apereixen les extensions, triariem la desitjada, pitjariem "+ Añadir a Firefox" i aniriem seguint les pases de l'instal·lació, que com ja hem dit avans son facils i intuitives d'instalar. Per finalitzar ens surtira al nostre navegador un icone sobre l'extensió que hem instal.lat.


Seguretat i privacitat:
WOT: Serveix per protegirn-nos del mon exterior, cuant feim per exemple compres
on-line, consultam comptes bancaris de manera on-line,...etc.
Visualització d'imatges i videos:
TinEye Reverse Image Search 1.0: Es una eina, que ens permet cercar imatges, ens permet sebre el seu origen, podem sebre si hi existeixen mes versions d'aqueixa imtage...etc.
DownThemAll: es un gestor i accelerador de descarregues, construit dins Firefox.
Google rediseñado: Complement de rediseny dels serveis populars de google, redisenya carrega i administre varies fulles d'estil CSS les cuals cambien l'apariencia de les eines populars.
FoxLingo Traductore / Diccionario: Eine la cual ens permet traduir, tant textos com pàgines senseres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario