jueves, 4 de noviembre de 2010

Comparació d'alguns navegadors


Google Chrome
:

Historia => Fou creat per Google, es una aplicació gratuïta. El seu llançament públic, de manera oficial és va fer el 2 de setembre de 2008, per a Microsoft Windows. En 43 idiomes i sent una versió beta. Finalment l'11 de Desembre de 2008 es tragué al mercat una versió establa, per a tothom en general. Actualment aquest navegador esta disponible per a la plataforma Microsoft Windows en 50 idiomes, i des de enguany (25 de Maig de 2010) per a les plataformes de Mac OS X i Linux.

Prestacions => Ens ofereix una pantalla d'inici la qual podem configurar, per a mes comoditat de l'usuari, en aquesta pagina principal ens permet gorda les pagines amb les que més feina feim, ens o mostra d'una manera mes visual, ja que ens permet visualitzar les pagines, no nomes trobam el nom de la pagina sino una patita imatge. Ens permet descarregar extensions, Gadgets..etc.
També ens permet obrir més d'una pàgina, gracies a que ens permet obrir múltiples pestanyes.

Compliment d'estandard => En cuestió de compliment d'estàndards web, la primera versió de Google Chrome pasà les proves de Acid1 i Acid2. Actualment segueix pasant les proves de Acid2 i Acid3.
Mozilla Firefox:

Historia => Fou fundat per la corporació i fundació de Mozilla es una aplicació gratuïta.
El seu primer llançament fou el 9 de Novembre de 2004. Al principi el projecte sobre Mozilla Firefox comença com una branca experimental del projecta Mozilla. Aquest projecte pretenia eliminar totes les funcions aienes a un navegador i millorar el seu codi i interfaç. La companyia anuncià que Firefox no donaria suport a Mac OS X i altres plataformes. Actualment si, dona suport a altres plataformes. Actualment esta disponible en més de 70 idiomes.

Prestacions => Ens ofereix un ampli abanic de prestacions, com son, afegir barres cercadores, ens permet posar fons al nostre navegador, Gadgets, instalar gestor de correu com el Gmail...etc i un sin fi de prestacions. Algunes de les seves prestacions son parescudes a les que en ofereix Google Chrome.

Compliment d'estàndard => En cuestió al cumpliment d'estandards web de Acid2 i Acid3, Firefox pasa satisfactoriament la proba de Acid2 a partir de la versió 3.0. Les branques de versions 3.x no pasen completament la proba de Acid3, pues obtienen una puntuació de entre el 93/100 i el 97/100

Opera:

Historia => Es un navegador web i una suite d'Internet, la qual fou creada per l'empresa noruega Opera Software. La primera versió que es llança al mercat fou l'any 1996. Actualment aquesta aplicació a partir de la seva versió 8.50, es gratuïta. Abans era una aplicació limitada tipus sharware o adware, i les versions anteriors a la 5.0 eren de pagament.

Prestacions => Actualment tenim l'opera 8.0, el qual es el primer navegador que llegeix i vocalitza el contengut de les pàgines, també te la capacitat de sentir, amb aquesta capacitat el navegador pot executar les ordres que noltros li donem vocalment.

Compliment d'estàndard =>
En qüestió al compliment d'estàndards web de Acid2 i Acid3 actualment els passa amb èxit.
Internet Explorer:

Historia => Fou desarrollat per microsoft per a el sistema operatiu Microsoft Windows l'any 1995, desde l'any 1999 fins al 2002/2003 va ser el navegador mes utilitzat amb diferencia. A partir del 2002/2003 va deixar de ser tan utilitzat degut a la nova compatencia, daltres navegadors. Per defecte aquest navegador ve amb els Sistemes operatius de Microsoft Windows de manera nativa. Te mes de 63 idiomes entre ells l'espanyol, la seva darrera versió estable es la 8.0 i la darrera de totes la versio BETA la qual esta en proves es la 9.0.

Prestacions => Ens permet afegir, barres d'eines, objectes auxiliars. Afagir entrades de menu contextual...etc.

Compliment d'estandard =>
En qüestió al compliment d'estàndards web de Acid2 i Acid3 actualment els passa amb èxit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario