jueves, 4 de noviembre de 2010

Fet històric important


L'integració de l'escriptori a la web.

Son progectes de software, multiplataforma. Els quals ens ofereixen desde aplicacions ofimatiques (editors de textos, calculadora...etc), fins a gestors de correu... Una gran varietat d'aplicacions. Depenguent de la plataforma sera d'us llimitat, gratuits o no. Un bon exemple d'aquestes plataformes es el EyeOS, el qual es gratuït. Software senzill d'utilitzar-lo.

Ha estat un fet historic important. Degut ha que sempre hem tengut la necessitat de tenir un escriptori personalitzat el qual s'adapti a les nostres necessitats, tenir les aplicacions necesaries, gordar i organitzar les tasques de manera comoda i organitzada.
Peró hem tengut la necessitat de dur el nostre portatil a totes vandes, per voler fer feina amb el nostre escriptori o esperar a arribar a casa per fer feina al nostre ordinador personal, per la comoditat de tenir el nostre escriptori i tot organitzat al nostre gust de manera comode i ajustat a les nostre necessitats.

Hara ens possen en safata, la posibilitat de fer feina amb un escriptori personal, sense la necessitat despera arribar a acasa i fer feina comodament al nostre ordinador amb el nostre escriptori o traginar el nostre portatil de manera innecesaria.
De manera que podem tenir el nostre escriptori en qualsevol ordinador. Aixó es possible sempre i quant tenguem una connexió a Internet, un navegador, la pàgina web a traves de la qual tendriem que conectarmos al nostre sistema operatiu web/ escriptori web, un usuari i una contrasenya.

Aixi de manera sencilla podem tenir el nostre escriptori/sistema operatiu web en qualsevol equip ancara que no sigui el nostre. No son totalment complets tal volta com el que poguem tenir al nostre PC personal, peró es vastant util.

No hay comentarios:

Publicar un comentario